maandag 23 augustus 2010

It's the final countdown

Net terug van mijn werk en ik ben bekaf...van de fietstocht weer naar huis. Tegenwind en een mongolenfietsje gaan niet goed samen en ik ben uitgeput. Het was best een leuk dagje. Mijn nieuwe blog valt in de smaak, ik heb geld verdient, ik zit nog even op mijn gemak alleen thuis en ik heb nog maar 4 werkdagen te gaan! Go me! En ik ben ziek geweest van vorige week maandag tot woensdag en ik krijg die dagen gewoon mijn loon uitbetaald omdat ik bediende ben. Mocht ik een arbeider zijn geweest dan was dat niet zoveel geweest. Ik ben best trots op mezelf, ik ben namelijk maar één keer per jaar ziek zie je. Dus heb ik 3 dagen thuis kunnen uitrusten. Goh...ik ga toch blij zijn als het weer school is. I need some excitement in my life.

2 opmerkingen:

  1. Eindelijk! Iemand dta ook terug naar school wil. Ik heb al mijn etiketten al gemaakt en mijn kaften ontruimt van hun papieren om plaats te maken voor verse nieuwe cursussen!

    Het beste aan werken is, dat je elke seconde geld aant verdienen bent (behalve tijdens dat overdreven lange uur middagpauze)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tegen jouw powerpuff fiets, is iets tegen mij.

    BeantwoordenVerwijderen