dinsdag 22 maart 2011

I'll be in the books

Alea iacta est.
Het wordt geschiedenis.

Voilà en daarmee heb ik mijn studiekeuze (inter)nationaal bekend gemaakt. De Universiteit Antwerpen zal me - hopelijk - 26 september met open armen ontvangen. Na 1 jaar ongeveer te hebben getwijfeld zijn mijn ogen afgelopen zaterdag open gegaan. Het was toen immers de opendeurdag van ongeveer elke school in Antwerpen. Na een kort bezoekje aan de school van mij liefje zaten we na nog geen 10 min. al aan de faculteit, heerlijk als de dingen vooruit gaan. In tegenstelling tot mijn liefje sleurde ik hem een dikke 2u30 mee in de Universiteit. De infoles Taal- en Letterkunde was écht, écht, écht niets voor mij. En ik doe dan Moderne Talen hé...In de infoles van geschiedenis dáár zat ik op mijn plaats. Leuke vakken (Geschiedenis van Rusland en de Sovjet-Unie komááaaan dat is gemaakt voor mij), leuke profs, leuke studentenvereniging. Wie weet zie je mijn foto dus binnen enkele jaren plakken op de praesidium-pagina van Klio. Laten we ervoor duimen.

Oh en in dat caféetje in de campus hebben ze dus tafels gemaakt van paarden, als in de turntoestelen, ook wel bekend als het geheel van alle "plinten" samen en er ligt een dik kussen op. Al lijkt de rug van een paard als tafel ook nog praktisch. En de rekken die er staan vormen per twee een hoekje waar dan een tafel staat. En ze hebben daar precies een grote "zitpiramide" en loungezetels en een terras en ooooooooooh ik wil daar studeren!

PS: Ik werd afgelopen woensdag (16 Maart) 18, misschien dat ik daardoor u wél kon beslissen. Wijsheid komt met de jaren hebben ze mij altijd verteld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten